fbpx

Kumquats – citrusfrugt SMAGSPRØVE

kr.14.00

Varenummer (SKU): kumquats-1 Kategori: Tags: , , , ,

Tip:
Opbevar produktet i en tætlukket emballage på et køligt, mørkt sted.
Ingredienser:
Kumquats, sukker, maltose, salt, surhedsregulator (E509), konserveringsmiddel (E220) (SULPHITE)
Allergi information:
Dette produkt kan indeholde spor af nødder og jordnødder.

Kumquats – citrusfrugt SMAGSPRØVE

kr.14.00

Varenummer (SKU): kumquats-1 Kategori: Tags: , , , ,

Tip:
Opbevar produktet i en tætlukket emballage på et køligt, mørkt sted.
Ingredienser:
Kumquats, sukker, maltose, salt, surhedsregulator (E509), konserveringsmiddel (E220) (SULPHITE)
Allergi information:
Dette produkt kan indeholde spor af nødder og jordnødder.

Tørret kumquat er en type tørret frugt lavet af små frugter af stedsegrønne træer eller buske af rude-familien af ​​slægten Fortunella. Kumquats citrusfrugter kan være aflange eller runde på størrelse med en stor oliven.

Kumquats har tykke, lysegule til lyse orange skind afhængigt af arten og relativt lidt kød.

Næringsværdier pr. 100 gram

[box]
Næringsværdier per 100g Værdi
Energi kJ: 1,542 KJ
Energi kCal: 363 kCal
Fedt: 0,0 g/100g
Protein: 1,9 g/100g
Kulhydrater: 87,4 g/100g
Heraf Sukkerarter: 83,1 g/100g
Natrium: 0,326 mg/100g
[/box]

Hvad er kumquats?

Kumquat-tørret frugt er en frugt, der er tørret sammen med skrællen, som har en behagelig sød og sur smag og let citrusfriskhed. Dette produkt, der er populært i Japan og Kina, er blevet en integreret del af vinterferien.

Det bruges som en snack, bruges til at dekorere kulinariske retter og drikkevarer, og føjes til mange gourmetopskrifter i hel og knust form.

Tørret kumquat oprindelse
Kumquat er hjemmehørende i Sydasien og Asien-Stillehavsområdet.

Fra kantonesisk betyder navnet bogstaveligt talt “gylden orange”. Den tidligste historiske registrering af kumquats optrådte i kinesisk litteratur fra det 12. århundrede. Det er også kendt, at de længe har været dyrket i Indien, Japan, Taiwan, Filippinerne og Sydøstasien.

Europa blev bekendt med kumquat i 1846, da Robert Fortuna, en samler af London Horticultural Society, bragte planten til England.

Hvad er godt godt ved kumquats?

I orientalsk medicin er den tørrede frugt af kumquat blevet brugt til at behandle forkølelse, hoste og løbende næse. De blev brygget, og de helbredende dampe indeholdende æteriske olier blev indåndet flere gange om dagen. Også medicinske infusioner og aromatiske drikkevarer blev fremstillet af tørrede frugter.

Indtil nu er dette produkt eksporteret over hele verden fra Kina, Japan og andre østasiatiske lande.

Til produktion af tørrede frugter anvendes frugter af runde, ovale og jiangsu kumquat såvel som deres hybrider krydset med citron, lime, appelsin, mandarin og andre citrusfrugter.

Dette er hvor mange varianter af dette produkt der opstod.

Kumquats kan tørres såvel som tørrede hele eller i skiver. Som regel fjernes frø tidligere fra dem. Kumquat kandiserede frugter er en særlig type produkt. De fremstilles ved at koge frugten i sukker sirup med tilsætning af sodavand og derefter tørres.

Candied kumquat frugter sælges ofte rullet i pulveriseret sukker.

Det er blevet observeret, at tørrede kumquats ikke kun bevarer næsten alle de sporstoffer, som friske frugter er rige på, men også er deres mere koncentrerede form. Det er en kilde til beta-caroten, C-vitamin, E-vitamin og B-vitaminer.

Da det er lavt i kalorier, er produktet rig på fibre, pektin og mineraler såsom kobber, calcium, jern, mangan, selen, zink.

Mikronæringsstoffer, der er særligt vigtige for helbredet, er: essentielle olier af kumquats, der inkluderer limonen, pinene, bergamonen, caryophyllen, humulen osv .; antioxidanter, herunder carotener, lutein, zeakasanthin, tanniner;

Omega 3 og Omega 6 fedtsyrer.

Dette produkt spises i modsætning til andre citrusfrugter sammen med skrællen, der er rig på antioxidanter, essentielle olier og fibre.

100 gram tørrede kumquats udgør 17% af det daglige anbefalede fiberindtag.
kostfibre hjælper med at normalisere fordøjelsesprocessen, lindre mavekramper og oppustethed;
Tørret kumquat hjælper med at fjerne toksiner og andre skadelige stoffer fra kroppen og bruges ofte til at lindre tømmermænds symptomer. Påvirker forøgelsen af ​​immuniteten og er effektiv til at beskytte mod forkølelse, influenza og mange infektioner; det høje niveau af antioxidanter og flavonoider sikrer dets aktive effekt på frie radikaler og fordele i kampen mod kræftceller; kumquat påvirker reduktionen af ​​kolesterol og triglyceridniveauer i blodet, normalisering af blodcirkulationen, øgede væske niveauer, forbedret hjertefunktion, forebyggelse af slagtilfælde og hjerteanfald; høje niveauer  af phytonutrients, antioxidanter og tanniner bidrager til produktets antiinflammatoriske aktivitet og de beskyttende egenskaber mod arthritis; antioxidantaktivitet af kumquat-sporstoffer påvirker opbremsningen af ​​ældningsprocessen i celler; tørret frugt indeholder mange næringsstoffer, der er nødvendige for blodproduktion og forhøjelse af hæmoglobin; tørret kumquat er nyttigt til styrkelse af knoglevæv såvel som tænder; Med et højt niveau af riboflavin i dets sammensætning, som er nødvendig for metabolismen af ​​kulhydrater, proteiner og fedtstoffer, er dette produkt effektivt til at give kroppen øjeblikkelig energi.

 

Vægt

100 gr, 250 gr, 500 gr

Tørret kumquat er en type tørret frugt lavet af små frugter af stedsegrønne træer eller buske af rude-familien af ​​slægten Fortunella. Kumquats citrusfrugter kan være aflange eller runde på størrelse med en stor oliven.

Kumquats har tykke, lysegule til lyse orange skind afhængigt af arten og relativt lidt kød.

Næringsværdier pr. 100 gram

[box]
Næringsværdier per 100g Værdi
Energi kJ: 1,542 KJ
Energi kCal: 363 kCal
Fedt: 0,0 g/100g
Protein: 1,9 g/100g
Kulhydrater: 87,4 g/100g
Heraf Sukkerarter: 83,1 g/100g
Natrium: 0,326 mg/100g
[/box]

Hvad er kumquats?

Kumquat-tørret frugt er en frugt, der er tørret sammen med skrællen, som har en behagelig sød og sur smag og let citrusfriskhed. Dette produkt, der er populært i Japan og Kina, er blevet en integreret del af vinterferien.

Det bruges som en snack, bruges til at dekorere kulinariske retter og drikkevarer, og føjes til mange gourmetopskrifter i hel og knust form.

Tørret kumquat oprindelse
Kumquat er hjemmehørende i Sydasien og Asien-Stillehavsområdet.

Fra kantonesisk betyder navnet bogstaveligt talt “gylden orange”. Den tidligste historiske registrering af kumquats optrådte i kinesisk litteratur fra det 12. århundrede. Det er også kendt, at de længe har været dyrket i Indien, Japan, Taiwan, Filippinerne og Sydøstasien.

Europa blev bekendt med kumquat i 1846, da Robert Fortuna, en samler af London Horticultural Society, bragte planten til England.

Hvad er godt godt ved kumquats?

I orientalsk medicin er den tørrede frugt af kumquat blevet brugt til at behandle forkølelse, hoste og løbende næse. De blev brygget, og de helbredende dampe indeholdende æteriske olier blev indåndet flere gange om dagen. Også medicinske infusioner og aromatiske drikkevarer blev fremstillet af tørrede frugter.

Indtil nu er dette produkt eksporteret over hele verden fra Kina, Japan og andre østasiatiske lande.

Til produktion af tørrede frugter anvendes frugter af runde, ovale og jiangsu kumquat såvel som deres hybrider krydset med citron, lime, appelsin, mandarin og andre citrusfrugter.

Dette er hvor mange varianter af dette produkt der opstod.

Kumquats kan tørres såvel som tørrede hele eller i skiver. Som regel fjernes frø tidligere fra dem. Kumquat kandiserede frugter er en særlig type produkt. De fremstilles ved at koge frugten i sukker sirup med tilsætning af sodavand og derefter tørres.

Candied kumquat frugter sælges ofte rullet i pulveriseret sukker.

Det er blevet observeret, at tørrede kumquats ikke kun bevarer næsten alle de sporstoffer, som friske frugter er rige på, men også er deres mere koncentrerede form. Det er en kilde til beta-caroten, C-vitamin, E-vitamin og B-vitaminer.

Da det er lavt i kalorier, er produktet rig på fibre, pektin og mineraler såsom kobber, calcium, jern, mangan, selen, zink.

Mikronæringsstoffer, der er særligt vigtige for helbredet, er: essentielle olier af kumquats, der inkluderer limonen, pinene, bergamonen, caryophyllen, humulen osv .; antioxidanter, herunder carotener, lutein, zeakasanthin, tanniner;

Omega 3 og Omega 6 fedtsyrer.

Dette produkt spises i modsætning til andre citrusfrugter sammen med skrællen, der er rig på antioxidanter, essentielle olier og fibre.

100 gram tørrede kumquats udgør 17% af det daglige anbefalede fiberindtag.
kostfibre hjælper med at normalisere fordøjelsesprocessen, lindre mavekramper og oppustethed;
Tørret kumquat hjælper med at fjerne toksiner og andre skadelige stoffer fra kroppen og bruges ofte til at lindre tømmermænds symptomer. Påvirker forøgelsen af ​​immuniteten og er effektiv til at beskytte mod forkølelse, influenza og mange infektioner; det høje niveau af antioxidanter og flavonoider sikrer dets aktive effekt på frie radikaler og fordele i kampen mod kræftceller; kumquat påvirker reduktionen af ​​kolesterol og triglyceridniveauer i blodet, normalisering af blodcirkulationen, øgede væske niveauer, forbedret hjertefunktion, forebyggelse af slagtilfælde og hjerteanfald; høje niveauer  af phytonutrients, antioxidanter og tanniner bidrager til produktets antiinflammatoriske aktivitet og de beskyttende egenskaber mod arthritis; antioxidantaktivitet af kumquat-sporstoffer påvirker opbremsningen af ​​ældningsprocessen i celler; tørret frugt indeholder mange næringsstoffer, der er nødvendige for blodproduktion og forhøjelse af hæmoglobin; tørret kumquat er nyttigt til styrkelse af knoglevæv såvel som tænder; Med et højt niveau af riboflavin i dets sammensætning, som er nødvendig for metabolismen af ​​kulhydrater, proteiner og fedtstoffer, er dette produkt effektivt til at give kroppen øjeblikkelig energi.

 

Vægt

100 gr, 250 gr, 500 gr